Edissa Güzellik Merkezi Engelli Kızların Bakımını Ücretsiz Yapıyor

Edissa Güzellik Merkezi Engelli Kızların Bakımını Ücretsiz Yapıyor
Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru Karakuş ile Kalk gidelim dizinde Perihan karakterine hayat veren Öznur Ön, 3 Aralık Dünya Engelliler...

Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru Karakuş ile Kalk gidelim dizinde Perihan karakterine hayat veren Öznur Ön, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulunu ve Muğla Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.

Muğla Özel Eğitim ve Uygulama Okulunu ziyaret eden Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru karakuş ile Kalk Gidelim dizi oyuncusu Öznur ön, Okul Müdürü Ercan Kılınç ve Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ile sohbet ederek, çocuklar ile fotoğraf çektirdiler.

Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru karakuş; “Biz her zaman Edissa olarak Muğla, Marmaris ve Fethiye şubelerimizde, engelli çocuklarımızın kişisel bakımları için her türlü desteği ücretsiz olarak veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. İsteyen engelli çocuklarımızın aileleri engelli genç kızlarımızı bize getirerek bu ücretsiz hizmetimizden yararlanabilirler, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.

Dizi Oyuncusu Öznur Ön; 'Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır'

Kalk gidelim dizisinde Perihan karakterini hayat veren Öznur Ön ise; “Yardımlaşma duygusu en üst seviyede olan milletimizin; bu yöne biraz daha empatiyle yaklaşarak, engelli bireylerin talepleri henüz oluşmadan, 'Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır' bilinciyle hareket etmesi, şüphesiz engelli bireylerin sorunlarını en aza indirecektir” dedi.

Ziyaretin çocukları mutlu ettiğini onlar için anlamının büyük olduğunu belirten Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ercan Kılınç, Ziyarete gelen Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru Karakuş ve Kalk Gidelim dizi oyuncusu Öznur Ön’e teşekkür etti.

Daha sonra Muğla Engelliler Derneğini ziyaret eden Ebru Karakuş ile Öznur Ön, Engelliler Dernek Başkanı Emine Çakıroğlu’na çiçek takdim ederek sohbet ettiler.

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.