Efe Güngör “Mandırana” için Muğla’da

Efe Güngör “Mandırana” için Muğla’da
Muğla’da çekilen Mandırana sinema filminin kurgu aşamasındaki, çalışmaları devam ediyor. Film için ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Efe Güngör Avrupa’dan Türkiye’ye gelerek filmin müzik çalışmalarına katkı sunuyor.Muğla’da...

Muğla’da çekilen Mandırana sinema filminin kurgu aşamasındaki, çalışmaları devam ediyor. Film için ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Efe Güngör Avrupa’dan Türkiye’ye gelerek filmin müzik çalışmalarına katkı sunuyor.

Muğla’da çekimi devam eden Mandırana sinema filminin kurgu aşaması sürüyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Efe Güngör filmin müzik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapımcı Zafer Kaya ve Selahattin İnce, Mandırana sinema filminin en geç 1 ay içerisinde vizyona hazır hale geleceğini söyledi.

Projede bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Efe Güngör “ Filmi kurguda izleme şansı buldum. Filmimiz Ege bölgemizin sıcak insan ilişkilerini eğlenceli bir şekilde yansıttığı gibi, hikâyesi ve oyunculukları ile de ön plana çıkıyor. Yapımcı ve yönetmen arkadaşlara bu emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu projede hep birlikte olmaktan mutlu olduğumu da belirtmek isterim” dedi.

Yapımcı Zafer Kaya ve Selahattin İnce,  “Sanatçımızın bizleri kırmayarak Avrupa’dan ülkemize gelerek filmimizin müzikleri için emek vermesi bizleri de onure etmiştir. Ayrıca filmimiz en geç bir ay içinde vizyona hazır hale gelecektir” şeklinde konuştu.

Öte yandan sinema filminin Yönetmeni İlhan İnce, sanatçı Efe Güngör’ün önümüzdeki hafta filmin klibini hazırlayacağını belirtti.

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.