Efelerden Saruhan'a Büyük Destek

Efelerden Saruhan'a Büyük Destek
Bodrum Aydınlılar Derneği Başkanı Fikret Arslan ve dernek üyeleri, CHP'nin Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mustafa Saruhan'ı Bodrum'un Konacık Mahallesi'ndeki seçim ofisinde ziyaret etti. Başkan Arslan, Saruhan'a seçim çalışmalarında...

Bodrum Aydınlılar Derneği Başkanı Fikret Arslan ve dernek üyeleri, CHP'nin Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mustafa Saruhan'ı Bodrum'un Konacık Mahallesi'ndeki seçim ofisinde ziyaret etti. Başkan Arslan, Saruhan'a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, kent ile ilgili istek ve önerilerini dile getirdi.

Başkan adayı Mustafa Saruhan, dernek üyelerine ziyaretle ilgili olarak teşekkür etti. Belediye başkanlığına aday olma nedenlerini ve projelerinin bir bölümünü derken üyeleri ile paylaştı Saruhan, “Bodrum halkı bana bu görevi verirse onları asla mahcup etmem. Bize iletilen sorunları çözmek en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak ben ve arkadaşlarımın en önemli görevi. Bodrum'u yeni baştan kuracak değiliz. Ama biz kurulmuş olan Bodrum'u daha güzelleştirmeye daha nitelikli hale getirmeye, talibiz. Cadde kaldırım eksiğimizde var, pazar yeri eksiğimizde, bakımsız yolumuz, çevremiz de var. Belediyecilik yetki ve görevleri arasında ne varsa biz bunları yapmaya talibiz. Meclis üyeliği görevini de yaptım ama yerel yönetimin dümende olmak, işin başında olmak farklı bir heyecan. Heyecanım, kendime güvenim ve Bodrum'da yaşayan herkese inancım tam. Sivil toplum örgütlerine danışarak, halkımızla el ele vererek yaşanan mahallenin sorunları ile ilgili fikri nedir, düşünceleri varsa çözüm önerileri nedir, bunları araştırarak projelerimizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Saruhan ilçemizde yurdumuzun her ilinden ilçesinden ve 50 ye yakın ülkeden gelerek yerleşenler olduğunu belirterek “Bodrum'un en güzel yanı işte bu insan zenginliği. Dünya markası Bodrum, dünyanın nadide yerlerinden bir yerleşim haline geldi. Yaşamak için Bodrum'u tercih edenlerin profiline baktığımız zaman çok zengin bir insan kaynağımıza sahip olduğumuzu görüyoruz. Sokaklarda gezerken, kafelerde, restoranlarda, parkta, bahçede otururken insan çeşitliliğini görebilmek mümkün. Bu değerin ve zenginliğin farkında olmamız gerek. Güzel ilçemizde insanlarımızın huzur içerisinde yaşamalarını devam ettirmemiz lazım. Herkesin kendine göre bir yaşam biçimi var onların hayatını kolaylaştıracak her türlü eğitim, sağlık, spor, kültür, bilim alanında olanak yaratmanın bilincindeyiz. Bodrum'da huzurlu ve mutlu yaşam

devam etsin. Önemli olan da bizden sonraki gelecek nesillerin aynı bilinçli ve huzurlu ortamda yaşamalarının sağlanmasıdır” dedi.

Dernek Başkanı Fikret Arslan, Saruhan'ı adaylığı için tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Arslan, halkın istediği belediyecilik anlayışını tarif ettiğini belirterek, kaybedilen 5 yılı değil kazanılacak 5 yılı konuşmanın gerektiğini ve bunu Saruhan'ın başaracağından emin olduklarını bu nedenle desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Yaklaşık iki saat süren sohbet toplantısının ardından Saruhan, dernek başkanı Arslan ve dernek üyeleri CHP seçim ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.