Ege Bölgesinin En Büyük Deve Güreşi 10 Şubat’ta

Ege Bölgesinin En Büyük Deve Güreşi 10 Şubat’ta
Ege Bölgesinin en büyük deve güreşi organizasyonlarından Milas Deve Güreşleri, bu yıl Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği'nin organizasyonuyla 12. kez gerçekleştirilecek. 10 Şubat Pazar günü Muğla'nın...

Ege Bölgesinin en büyük deve güreşi organizasyonlarından Milas Deve Güreşleri, bu yıl Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği'nin organizasyonuyla 12. kez gerçekleştirilecek. 10 Şubat Pazar günü Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Milas Arena'da yapılacak güreşlere; Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden birçok şampiyon devenin katılması bekleniyor.

Bu yıl 12.’si düzenlenecek Büyük Milas Deve Güreşleri öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği Başkanı Çağrı Uzun yönetim kurulu üyeleri Gökhan Oduncuoğlu,Özkan Böke ve Fikret Alkaya gerçekleştirilecek olan deve güreşi hakkında bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat ; “Deve güreşleri bizleri bir araya getiren, bizi bir arada tutan harç görevi gören etkinliklerimizden biri. Milas, deve güreşlerinin merkezi ve başkenti haline geldi.Her yıl Şubat ayında Milas merkezde yapılan deve güreşi etkinlikleri  yoğun ilgi görüyor. Başta Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneğimiz olmak üzere güreşleri organize eden herkese teşekkür ediyor, bu büyük organizasyona tüm deve güreşi severleri davet ediyorum”dedi.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.