Ege Yıldızları sponsor arayışında

Ege Yıldızları sponsor arayışında
Kadınlar Hokey Süper Lig'inde Muğla'yı temsil eden Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü'nün Süper Lig programı belli oldu.  Ege Yıldızları, Süper...

Kadınlar Hokey Süper Lig'inde Muğla'yı temsil eden Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü'nün Süper Lig programı belli oldu.  Ege Yıldızları, Süper Lig hokey takımı için sponsor arayışına girdi.

Sinem Korkmaz

Muğla'yı Kadınlar Hokey Süper Lig'inde temsil eden Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü hokey takımının Süper Lig programı belli oldu. Ege Yıldızları kulüp yönetimi hokey takımı için sponsor arayışına girdi. İlk karşılaşmasının tarihi 31 Ekim olarak belirlenen takımın antrenörü Serkan Şen, desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü'nün başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Serkan Şen, "Genel olarak kendi yetiştirdiğimiz sporcularla Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Maddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Muğla’da ki kurum, kuruluş ve özel sektörden destek bekliyoruz. Takımın ana sponsora ihtiyacı var. Bu çocuklar Muğla'yı temsil edecekler. Gerekirse takımın Süper Lig'deki isim haklarını müsabakadan 1 hafta öncesine kadar federasyona bildirip o şekilde de Liglerde mücadele edebiliriz. Takımımızın Lig'de ilk 3 sırada yer alabileceğine inanıyorum. Kadınlar Türkiye Hokey Süper Ligde toplamda  11 takım bulunuyor. Takımımız  geçen yıl Lig'i 4. sırada tamamlamıştı" dedi.

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.