Ege Yıldızları’na iş adamlarından destek

Ege Yıldızları’na iş adamlarından destek
İş adamı Halit Sungur ve Ahmet Yücer, Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Süper Lig takımına su sponsoru oldu.Sinem Korkmazİş adamı Halit Sungur ve Ahmet Yücer, Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Süper Lig takımına...

İş adamı Halit Sungur ve Ahmet Yücer, Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Süper Lig takımına su sponsoru oldu.

Sinem Korkmaz

İş adamı Halit Sungur ve Ahmet Yücer, Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Süper Lig takımına su sponsoru oldu. Sungur ve Yüceri takımın tüm antrenman, deplasman ve Muğla’daki turnuvalarındaki su ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.

Takımdaki sporcuların spor malzemesi ihtiyaçlarınıda karşılayacağını söyleyen iş adamı Halit Sungur, “Muğla’nın ekmeğini yiyoruz, Muğla’nın adını Türkiye’nin heryerinde duyuran Muğla’nın gururu Ege Yıldızlarına desteğimiz devam edecek, bu takıma verilecek destek Muğla’nın geleceğine tanıtımına verilecek destektir, bu takım sayesinde Muğla’da alınacak her organizasyon ilin ekonomisinide canlandıracaktır” dedi.

Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen ve İranlı Kondisyoner Ali Reza Salmanzadeh iş adamı Halit Sungur’a takımın resmi maç formasını hediye ettikten sonra desteklerinden dolayı Halit Sungur ve Ahmet Yüceer’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.