Ege Yıldızları’na Tam Destek

Ege Yıldızları’na Tam Destek
Ak Parti Menteşe İlçe Teşkilatı Muğla’nın Süper Lig’deki ilk ve tek hokey takımı olan Ege Yıldızları Hokey Takımını ziyaret etti.Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’nın ilk...

Ak Parti Menteşe İlçe Teşkilatı Muğla’nın Süper Lig’deki ilk ve tek hokey takımı olan Ege Yıldızları Hokey Takımını ziyaret etti.

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’nın ilk ve tek hokey takımı olan Ege Yıldızları Hokey Takımı oyuncuları ve antrenörü Serkan Şen ile bir araya gelerek, takım hakkında bilgi aldılar. Ege yıldızları hokey takımının bünyesinde 20 milli sporcu bulunmakla birlikte kulübün 2009 yılından itibaren 4 Türkiye Şampiyonluğu, 10’un üzerinde ise Türkiye Şampiyonalarında derecesi bulunuyor. 2019 yılı 16 yaş altı kızar Türkiye şampiyonu ve 2020 yılı 14 yaş altı kızlar Türkiye 2’incisi olan Menteşe’nin tek Süper Lig takımı olan Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey takımının U16 takımı ise U16 Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele ediyor.

Menteşe’nin Süper Lig’deki tek hokey takımı olan Ege Yıldızları Hokey Takımının arkasında olduklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek: “Hokey sporunda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörümüzü canı gönülden kutluyorum. Kısıtlı imkânlarla böylesi büyük başarılar elde etmek ancak azim ve inanmışlıkla mümkün olabilir. Kulübümüzün daha iyi şartlarda çok daha büyük başarılara imza atacağı inancı içerisindeyim. Toplumların kalkınmışlık seviyelerini salt bir ekonomik kategori ile belirlemek hatalı yaklaşımdır. Bir toplumun gelişmesi sanat, spor alanlarındaki gelişmişlik seviyelerine de bağlıdır. Bu alanlarda yüksek bir kültür inşa ederek radikal bir toplumsal dönüşüm gerçekleştirebiliriz. Bu bağlamda bugüne kadar böylesi üstün başarılar elde etmiş bu kulübümüzün görmezden gelinmesi bir yurttaş olarak beni üzmüştür.  Kaldı ki ABD’de profesyonel basketbol ligi NBA nasıl Amerika’nın spor iletişimi bağlamında alternatif bir turizm aracına dönüştüyse, bugün Menteşe’de inşa edilecek hokey kültürü ile Menteşe dünya hokey merkezi haline getirilerek, hokey sporu Menteşe’nin alternatif bir turizm aracına dönüşebilir. Biz Ak Parti Menteşe İlçe Teşkilatı olarak kulübümüzün bundan sonraki süreçte yanında olarak çok daha büyük başarılara imza atması noktasında tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz “ dedi.

Ak Parti İlçe Teşkilatı ziyaret sonunda kulüp sporcularına günün anısına spor çanta hediye etti.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.