Ege Yıldızları’ndan Gülcan Fırat İskoçya Yolcusu

Ege Yıldızları’ndan Gülcan Fırat İskoçya Yolcusu
İskoçya’nın Glasgow kentinde, 4-10 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak olan Hokey Kadınlar Avrupa Şampiyonası C3’te Türkiye’yi temsil edecek milli...

İskoçya’nın Glasgow kentinde, 4-10 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak olan Hokey Kadınlar Avrupa Şampiyonası C3’te Türkiye’yi temsil edecek milli takım, kamplarını Alanya’da gerçekleştiriyor. Milli takımın son kamp kadrosuna dahil edilen Muğla takımı Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Hokey takımı sporcusu Gülcan Fırat,  kampın ardından milli takımla beraber İskoçya’ya hareket edecek.

Bu sezon hokeyde büyük başarılar elde eden Ege Yıldızları’nda 15 yaşındaki yetenekli sporcular Aleyna Başbuğ ve Sudenur Kurt tekrar milli takım kadrosuna seçilmişlerdi. Sude Nur Kurt ve Aleyna Başbuğ’dan sonra, A Takımdaki Milli Sporcu Gülcan Fırat’ ında milli takıma seçilmesi kulüpte büyük sevinç yarattı.  Ege Yıldızları bu  sezon içerisinde U16 Hokey’de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra, Türkiye Süper Ligi’nde 4. olan,  liselerarasında bu sezon 9. sınıf olmalarına rağmen, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi’ne  Türkiye 3’üncülüğü kazandırmıştı. Bütün bu başarılarını baş antrenör Serkan Şen, İranlı kondisyoner Ali Rıza Selmanzade ve takımın en büyük destekçilerinden Yusuf Işık’a borçlu olduklarını söyleyen milli sporcular, Kaltun Madran Muğla Bayi Halit Sungur, Ateş Döner ve Kahve Diyarı’na, kurumlardan da Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ettiklerini söylediler.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.