Ege Yıldızları’ndan Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret

Ege Yıldızları’ndan Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret
Muğla Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen ve milli sporcular Sude Nur Kurt, Aleyna Başbuğ, Türkiye 2. si U14 takımı sporcuları...

Muğla Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen ve milli sporcular Sude Nur Kurt, Aleyna Başbuğ, Türkiye 2. si U14 takımı sporcuları Nilay Nur Öztürk ve Sıla Aleyna Çelebi Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Serkan Şen takımın Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde zirve mücadelesini 4.  Sırada tamamladığını önümüzdeki yıllarda hedeflerinin Muğla’ya Avrupa Kupası getirmek olduğunu belirterek çalışmaları hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, sporcuları tek tek kutlayarak, elde edilen başarının önemine değindi ve takıma başarılar diledi.

Ziyaretin anısına U14 Takımı Kaptanı Sıla Aleyna Çelebi, Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Süper Lig Takımının formasını Vali Orhan Tavlı’ya takdim etti.

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.