Ege Yıldızları'nın genç yeteneği Ayşegül Uğur

Ege Yıldızları'nın genç yeteneği Ayşegül Uğur
Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen tarafından 9 yaşındayken okullarda yapılan yetenek taramalarından keşfedilen Ayşegül Uğur'un en...

Ege Yıldızları Spor Kulübü antrenörü Serkan Şen tarafından 9 yaşındayken okullarda yapılan yetenek taramalarından keşfedilen Ayşegül Uğur'un en büyük hedefi milli takım forması giymek.

Sinem Korkmaz

11 yaşındaki ki Muğlalı sporcu Ayşegül Uğur, antrenör Serkan Şen tarafından 9 yaşında farkedilip hokeye başladı. Hokey oynamayı çok sevdiğini söyleyen Uğur, "hedefim milli takım forması giymek" dedi. Sporcusundan çok memnun olduğunu söyleyen Serkan Şen, " takımdaki en başarılı sporcularımdan birisi. Çok çalışkan. Ayşegül, şuan Ege Yıldızlarında U12 ve U14 kategorisinde kadroya girebiliyor, U16 için ise 12 yaş ve altı sporcular arasından 2 kişilik bir kontenjan var, o 2 kişilik kontenjana girmek için çalışıyor. Ayşegül Uğur’un bu sezon U14 takımında kadroya girip Türkiye 2'nciliği başarısını elde etti. Bu çalışmalarını devam ettirdiği takdirde milli takıma girebileceğine inanıyorum. Genel olarak takımın son durumundan memnunum" dedi. Hokey sporunu çok sevdiğini belirten Ayşegül Uğur, "hokeye seçildiğimde çok sevindim ve hokeyi çok sevdim. Ardından yapılan atletizm seçmelerine de katıldım. Seçmelerde yavaş koştum seçilmemek için. Hokey ile devam etmek istedim. Hedefim ilk önce U16 takımına seçilebilmek. Ardından milli takım kadrosuna girmek istiyorum. Bunun içinde haftanın 6 günü günde 3 saat çalışıyorum. Sude Nur Kurt'u kendime örnek alıyorum. Kendisi hem U16 takım kaptanımız hem de milli sporcu. Hedeflerim için öok çalışıyorum" dedi.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.