Egemen Urhan: “Camiamız sabırlı olmalı”

Egemen Urhan: “Camiamız sabırlı olmalı”
Lig 4. Grup’ta ilk lig maçına çıkan Muğlaspor, deplasmanda karşılaştığı Düzcespor’a 3-1 mağlup olarak, lige iyi bir başlangıç yapamadı. Muğlaspor...
  1. Lig 4. Grup’ta ilk lig maçına çıkan Muğlaspor, deplasmanda karşılaştığı Düzcespor’a 3-1 mağlup olarak, lige iyi bir başlangıç yapamadı. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Camiamız sabırlı olmalı” dedi.

Sinem Korkmaz

  1. lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, ligin ilk maçında 18 Temmuz Pazar günü deplamanda karşılaştığı Düzcespor’a 3-1 mağlup oldu. Sezonun ilk maçında mağlup olarak lige iyi bir başlangıç yapamayan yeşil beyazlıların tek golü İbrahim Can Köse’den geldi.

Düzcespor maçını değerlendiren Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, takımda ışık olduğunu söylerken, “ Camiamız sabırlı olmalı. Oyuncularımız Muğlaspor’a layık olacak bir şekilde takımlarına sahip çıkacaklar” dedi.

Takımın umut vadettiğini söyleyen Urhan, “Kulübün görünen problemi zaten belli. Kongre sürecinde yaşanan gecikme nedeniyle lige kısa bir sürede hazırlanma fırsatı bulabildik. Normalde bu süre en az 6-7 hafta olması lazımdı. Bizim zamanla ilgili bir dezavantajımız vardı. Tabi bu problem yüzünden sahaya çıkmayacağız diye bir şey yok. Daha hızlı ve sıkı çalışacağız. Rakibimiz geçen senenin şampiyon adaylarından biriydi. Pandemi dolayısıyla şampiyonluğu kaçıran bir takım. Takımlarını bozmadılar. Aynı takıma takviye yaptılar. İyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Baktığımızda 2 haftalık çalışmaya rağmen takımda ışık var. İlerisi için güzel bir görüntü verdi. Evet, mağlup olduk, skor kötüydü ama ilerleyen zamanlarda daha iyi bir takım olacağımızı gösterebildik. Bu anlamda deplasmandan aslında bir miktar mutlu döndük. Muğlaspor camiamızın sabırlı olması gerekiyor. Genç bir takımımız var. Sabırlı olursak, onlara güvenirsek zamanla bizim istediklerimizi daha çok yerine getirecekler. Oyuncularımız Muğlaspor’a layık olacak bir şekilde sahada takımlarına sahip çıkacaklar. O yüzden camiamızın biraz sabırlı olması gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 1380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.