Egemen Urhan, “Galibiyet için sahaya çıkacağız”

Egemen Urhan, “Galibiyet için sahaya çıkacağız”
3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak Bergama Belediyespor karşılaşması için antrenmanına hız kesmeden devam ediyor. Ziraat...

3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak Bergama Belediyespor karşılaşması için antrenmanına hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Kızılcabölükspor’u 4-2 yenen Muğlaspor’da keyiflerin yerine geldiğini söyleyen Teknik Direktör Egemen Urhan, “Galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.

Sinem Korkmaz

3.Lig 4. mücadele eden Muğlaspor ligin 6.haftasında kendi sahasında Bergama Belediyespor’u konuk edecek. 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için Muğlaspor’da antrenmanlar devam ediyor. Takımda sakatlıklar yaşandığını söyleyen Teknik Direktör Egemen Urhan, “Şartlar ne olursa olsun, galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.

Kupa maçında tur atlamanın takıma morel olduğunu vurgulayan Egemen Urhan, “Kupa maçında tur atladık. Morale çok ihtiyacımız vardı. Bizim için çok iyi oldu. Onun akabinde lig maçı olduğu için ara vermeden çalışmalara devam etti. Bergama maçı çıkış maçımız.  İç sahada Bergama’yı yenip, yeni bir olumlu ivme kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Maça da iyi hazırlandık ama sakatlığı devam eden oyuncularımız var. Şartlar ne olursa olsun, galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.