Egemen Urhan: “Galibiyeti hak eden taraf bizdik”

Egemen Urhan:  “Galibiyeti hak eden taraf bizdik”
lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor geçtiğimiz Pazar günü Adıyaman 1954 Sporu’u kendi sahasında konuk etti. Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmalarında...
  1. lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor geçtiğimiz Pazar günü Adıyaman 1954 Sporu’u kendi sahasında konuk etti. Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmalarında yakaladığı başarı ile kendinden söz ettiren yeliş beyazlı ekip kendi sahasında konuk takım ile berabere kaldı. Muğlaspor ilk yarıyı 1-0 önde bitirirken, ikinci yarı konuk ekipten Taylan’ın golü ile durum eşitlendi. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Galibiyeti hak eden taraf bizdik” dedi.

Sinem Korkmaz

Türkiye Ziraat Kupasında gösterdiği başarı ile adından söz ettiren Muğlaspor, ligde şeytanın bacağını kıramadı. Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Adıyaman 1954 Sporu’u konuk eden yeşil beyazlı takım, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı Mümin Aysever’in penaltı atışı ile Muğlaspor önde tamamlarken, 51’inci dakikada rakip takımdan gelen gol ile durum eşitlendi. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Üstünlük bizdeydi, galibiyeti hak eden taraf bizdik” dedi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “ Lider takımı misafir ettik. Çok iyi bir takımla oynadık ve bunu bilerek maça hazırlandık. Galibiyet için sahaya çıktık. Maçta ilk yarı golü bulduk. İkinci ve üçüncü golü bulabilirdik ama buılamadık. İkinci yarının başında kendi hatamızla gol yedik. Maçın başından sonuna kadar rakibe pozisyon vermedik diyebilirim. Üstünlük bizdeydi, galibiyeti hak eden taraf bizdik.  Hatamızı değerlendirdiler. 1-1 olduktan sonra oyunu çeviremedik” dedi.

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.