Egemen Urhan Muğlaspor'da

Egemen Urhan Muğlaspor'da
 19 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi Muğlaspor’da Teknik Direktörlüğe Muğlalı Teknik Adam Egemen Urhan getirildi.Geçtiğimiz hafta yapılan...
 19 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi Muğlaspor’da Teknik Direktörlüğe Muğlalı Teknik Adam Egemen Urhan getirildi.
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda güven tazeleyen Erol Kapiz başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kurulu takımın teknik direktörlüğe Muğlalı Teknik Adam Egemen Urhan’ı getirdi.
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Erol Kapiz Başkanlığındaki yönetim kurulu son bir kaç gündür teknik direktörlük için araştırmalarını sürdürürken, son yapılan genel kurulda konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün yerelleşelim önerisine ilk adım olarak takımın başına Muğlalı bir hoca getirdi.
Teknik Direktör Egemen Urhan ile sözleşme imzalanmasının ardından açıklama yapan Kulüp Başkan Vekili Hüseyin Nizamoğlu, "Genel Kurulun ardından hoca arayışımız vakit kaybetmeden başladı. Genel kurulda Menteşe Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş ve diğer konuşmacıların takımın daha fazla yerelleşmesi yönündeki önerilerine bir adım olarak takımı Muğlalı bir hocaya emanet etmek istedik. Görüştüğümüz ve her konuda anlaştığımız Egemen Urhan ile önemli ve zorlu bir yola çıktık. Egemen Hoca ve ekibine başarılar diliyorum. Bundan sonra hem hocamızın hem de transfer komitemizin raporları doğrultusunda transfere hız vereceğiz" dedi.

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.