Egemen Urhan: " Şansızlığı kırdık"

Egemen Urhan: " Şansızlığı kırdık"
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Kızılcabölükspor’u ağırladı. Kendi sahasında mücadele...

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Kızılcabölükspor’u ağırladı. Kendi sahasında mücadele eden Muğlaspor rakibini 4-2 yenerek sahasından galip ayrıldı. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, "Şansızlığı kırdık" dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Kızılcabölükspor’u ağırladı. Kendi sahasında mücadele eden Muğlaspor, maçın normal süresini 1-1 berabere tamamladı. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince, sonucu penaltılar belirledi ve Muğlaspor maçı 4-2 kazanmayı bildi.  Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, " Şansızlığı kırdık düşüncesi var.  Bergama'yı da yenerek olumlu ivmenin devam etmesini istiyoruz"  dedi.

Galibiyet ile motive olduklarını söyleyen Urhan, "Haftasonu Aksaray'da çok ağır bir maç oynadık. Baya da yıprandık ama bilindiği gibi takımımız hazırlık süreci geçiremedi o anlamda oynadığımız kupa maçı bizim için çok iyi hazırlık fırsatıydı.  Zaten maçta da 11 haricinde 6 değişiklik yaptık.  17 oyuncuya  şans vermiş olduk. Bizim için çok verimli antrenman maçı oldu.  Maça  gözle bakıyorduk çünkü lige sancılı başladık. Tabi tur atlamakta tabi ki bizim için önemliydi. Maça gelecek olursak, Kızılcabölük takımı da kendi liginde iyi başlayan ligde iyi giden iyibir takım. Onlara karşı iyi bir mücadele verdik.  İlk yarı 1-0 geri düşmemize rağmen oyuncularımız saha da tepki verdi ve beraberliği yakaladı. Uzatmalarda da dengeli bir oyun geçti ve penaltılara gidildi. Penaltılarda da tabi ki vuruşları iyi kullanan oyuncularımızın katkısı çok büyük ama sonradan yuna giren kalecimizin penaltıları kurtarması maçın biraz hikayesinin önüne geçti. Sevinçliyiz çünkü kötü bir gidişat vardı. Bize güzel bir moral, motivasyon oldu. Haftaya Çarşamba oynayacağımız Bargama maçına daha motive bir şekilde hazırlanma durumumuz var. Şansızlığı kırdık düşüncesi var.  Biraz  rahatladı çocuklar. İnşallah bu gidişat bu şekilde olur. Bergama'yı da yenerek olumlu ivmenin devam etmesini istiyoruz" dedi.

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.