Egemen Urhan: “Takımımızın zamana ihtiyacı var”

Egemen Urhan: “Takımımızın zamana ihtiyacı var”
3.Lig 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta deplasmanda Düzcespor’a mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Muğlaspor, Cumartesi günü kendi sahasında...

3.Lig 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta deplasmanda Düzcespor’a mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Muğlaspor, Cumartesi günü kendi sahasında ağırladığı 52 Orduspor FK’ya da mağlup olmaktan kurtulamadı. Konuk Orduspor Muhammet Emin’in 19. dakikada attığı golle karşılaşmadan 0-1 galip ayrıldı. Lige tam olarak hazırlanamadıklarını belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Takımımızın zamana ihtiyacı var” dedi.

Sinem Korkmaz

3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden ve Ligin ikinci karşılaşmasına çıkan Muğlaspor, lider 52 Orduspor FK’yi evinde ağırladı. Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım Muğlaspor, rakibine 0-1 mağlup olarak, ligdeki ikinci yenilgisini aldı. Muğlaspor Teknik Direktöre Egemen Urhan, “Takımımızın zamana ihtiyacı var” dedi.

Takımın henüz tam olarak birbirini tanımadığını söyleyen Egemen Urhan, “Daha önce de söylediğim gibi lige geç başladık, tam hazır değildik. Takımımız henüz birbirini tam olarak tanımıyor. Bir tanışma evreleri olamadı. Hazırlık maçı bile yapamadan lige çıktık. Takımımızın zamana ihtiyacı var. Ligin ilk iki maçında iyi bir sonuç elde edemedik ama bu yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Önümüzde ki karşılaşma için sıkı çalışmalara başladık. İyi sonuçlar almayı planlıyoruz. Takımımız en kısa zamanda tam yerine oturacak ve Muğlaspor’u sahada en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.