EGET Vakfı 4. Yıldönümünü Kutladı

EGET Vakfı 4. Yıldönümünü Kutladı
Neval ÇOLAK - Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı (EGET) Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyeleri 4. yıldönümünü kutladı. EGET Vakfı Genel...

Neval ÇOLAK - Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı (EGET) Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyeleri 4. yıldönümünü kutladı. EGET Vakfı Genel Merkezi’nde, EGET Vakfı 4. yıldönümü dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

EGET Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyelerinin gerçekleştirdiği 4. yıldönümü kokteyline, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

EGET Vakfı 4. kuruluş yıldönümü kutlamasında, katılımcılara EGET Vakfı’nın ürettiği lavantalardan hazırlanan özel şerbet ve ikramlar sunuldu.

Otuz bir öğrenciye burs verildiğini ve bunun haklı kıvancını yaşadıklarını dile getiren EGET Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Uzman; “EGET Vakfı’nı 25 Temmuz 2015’te kurduk. Dünyadaki ve ülkemizdeki hiçbir olumsuzluğu umursamaksızın, dahası olumsuzluklara inat içimiz umut dolu olarak kurduk. Kitlenin desteğini sağlayacağımızı da biliyorduk. Bugün burada bir kere daha bunu deneyimliyoruz. Çok güzel dostlar edinmişiz. Vakıf bağışçılarımız ve vakfımızın kendi olanaklarıyla otuz bir öğrenciye burs veriyoruz. Bunun haklı kıvancını yaşıyoruz. Vakıf İktisadi İşletmesi’nin geniş bir trüf ve lavanta tarlası var. Lavanta tarlasında üretilen lavantalarımızın yağı ve hidrosolü kullanılarak, Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun kozmetik ürünler üreten işletmeler kurulabileceğini kanıtladık biz. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

EGET Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Safai Özer; “Vakfımızın 4. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Olağanüstü, nitelikli bir katılımcı kitlesiyle bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki dönem projelerimizi tartışıyoruz katılımcılarla. Onların görüşlerini alıyoruz. Daha bir şevkle çalışma olanağı elde etmiş oluyoruz böylece. Katılımcılarımız bizlere sevinç kattı. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1984 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.