EGET Vakfı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret

EGET Vakfı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret
Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı (EGET) Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü...

Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı (EGET) Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti. Yeniden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Gürün’ü tebrik eden EGET Vakfı temsilcileri, vakfın son dönemde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

EGET Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyelerinden oluşan grup, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. EGET Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Uzman, “Bilindiği gibi, sahil kentlerinin ilk lavanta üretim işletmesi, EGET Vakfı Armutçuk Tarım İşletmesi’dir. Sayın Gürün’e, kutlama ziyaretimiz sırasında lavanta ağırlıklı ürünlerimizi sunduk. Aromatik bitkilerin, salt ve ham yağ üretmesi durumunda, üreticilerin para kazanmasının olanaksızlığını bilen bir kuruluşuz. Yaşadığımız deneyimler ve üretime yönelik girişimlerimiz hakkında kendisini bilgilendirdik. Vakfımızın önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunduk. Verimli bir buluşmaydı.” Şeklinde konuştu.

Neval ÇOLAK

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.