Eğirdir Elmaspor'u da 3-0 yendiler

Eğirdir Elmaspor'u da 3-0 yendiler
Bu yıl yükseldiği Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nde fırtına gibi esen Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı tarih yazmaya devam ediyor...Üst üste aldığı seri galibiyetlerle Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nin...

Bu yıl yükseldiği Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nde fırtına gibi esen Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı tarih yazmaya devam ediyor...

Üst üste aldığı seri galibiyetlerle Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nin en flaş ve en dikkat çekici takımı olan Milas Belediyespor son olarak 1 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Isparta’da oynadığı Eğirdir Elmaspor maçından 3-0’lık net bir galibiyetle dönerek, zirve yolunda sekizinci galibiyetini aldı.

Ligde sadece Bursa Büyükşehir Belediyespor’a ve Düzce Belediyespor’a yenilen Milas Belediyespor, ligin dördüncü haftasında 20 Ekim tarihinden bu yana oynadığı 7 maçı da kazanarak, kırılması imkânsız bir galibiyet rekoruna doğru gidiyor.

Ligde üçüncü sırada yer alan

ilçemiz takımı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı 8 Aralık Cumartesi günü ligin zirvesinde yer alan lig dördüncüsü İzmir Altekma ile deplasmanda oynayacak.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.