Eğitim Sen Dayanışma Çağrısında Bulunarak Yardım Kampanyası Başlattı

Eğitim Sen Dayanışma Çağrısında Bulunarak Yardım Kampanyası Başlattı
Eğitim Sen Muğla Şubesi, Elazığ’da meydana gelen deprem dolayısıyla yardım kampanyası başlattı.Eğitim Sen Muğla Şubesi, Elazığ’da meydana gelen...

Eğitim Sen Muğla Şubesi, Elazığ’da meydana gelen deprem dolayısıyla yardım kampanyası başlattı.

Eğitim Sen Muğla Şubesi, Elazığ’da meydana gelen deprem dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak dayanışma çağrısında bulundu ve yardım kampanyası başlattı.

Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Türkiye yine bir deprem haberiyle sarsıldı. Merkez üssü Elazığ Sivrice'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Eğitim Sen olarak hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Binlerce insanımızın acısına ortak olmak, dayanışmaya ve kardeşliğe yer açmak için Eğitim Sen Muğla Şubesi herkesi Elazığ ile Dayanışmaya çağırıyor. Şube binamız yardımlarınızı toplamak üzere açık olacaktır. İhtiyaçlar: Battaniye, Çadır, Mat, Uyku tulumu, El feneri, Kalın kışlık temiz giyecek (termal içlik,iç çamaşırı  kazak, pantolon, palto, hırka, kalın çorap, bere, eldiven, atkı) Bebek bezi, Kadın pedi, Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, islak mendil, antiseptik el temizleme malzemeleri ve oyuncak. Nakit yardım kabul edilmeyecektir, nakit yardımda bulunmak isteyenlerin katkılarını yukarıdaki ihtiyaçlara dönüştürmelerini rica ediyoruz”

Bu haber toplam 477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.