Eğitim Sen’den basın mensuplarına teşekkür

Eğitim Sen’den basın mensuplarına teşekkür
Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, halkın haberdar olmalarını sağlarken, çok büyük sıkıntılar ve imkânsızlıklar içinde büyük özveriyle...

Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, halkın haberdar olmalarını sağlarken, çok büyük sıkıntılar ve imkânsızlıklar içinde büyük özveriyle görevlerini yerine getiren yerel basın mensuplarına teşekkür etti.

Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren gerek yerel gerek ulusal, yazılı ve görsel basında çalışan basın emekçilerine teşekkür ederek, yerel basının yanında olduklarını belirtti.

Halkın haber alma hakkına sahip çıkarak milletin sesini duyurmaya çalışan basın mensuplarına teşekkür eden Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Halkın haber alma hakkına sahip çıkarak milletin sesini duyurmaya çalışan gerek yerel, gerek ulusal, yazılı ve görsel basındaki gece gündüz demeden halka doğru haberi ulaştırmak için yoğun emek harcayan tüm basın emekçilerine saygı ve teşekkürlerimizi sunarız. Günler ilerledikçe, tanı konulan ve yaşamını yitiren yurttaşlarımızın sayısının arttığına üzülerek tanıklık ediyoruz. Bu dönemin sağlıklı şekilde ve en az mağduriyetle geçirilmesi için özenle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Sendikamız, bu dönemde üzerimize düşen önemli görevler olduğunu düşünmektedir. Eğitim ve Bilim Emekçilerini, öğrencilerimizi ve kamuoyunu bilgilendirme, karar alıcıları ve yöneticileri uyarma ve yaşananları kayıt altına alma bu dönemde öncelikle yapılması gerekenler olarak sıralanabilir. Dayanışma ve salgın tehdidine karşı birlikte mücadele ise ortak sorumluluğumuz ve görevimiz olarak önümüzde durmaktadır.”

“AÇIKLAMANIN ARDINDAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI’NIN İNCELEME BAŞLATILDIĞINI ÖĞRENDİK”

EBA TV’de yayınlanan eski Başbakan Adnan Menderes’in idam sahnesinin gösterilmesine tepki gösteren Eğitim Sen Muğla Şubesi, basın açıklaması yaparak konuya tepki göstermişti. O açıklamanın ardından Milli Eğitim Bakanı’nın yapılanı doğru bulmayarak inceleme başlatıldığını öğrendiklerini ifade eden Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, “Dünkü açıklamamızda, ilk gün ile ilgili eleştirilerimizi kamuoyu ile paylaşmış ve bu konunun sorumluları ile ilgili inceleme başlatılması gerektiğini ifade etmiştik. Milli Eğitim Bakanı’nın yapılanı doğru bulmadığını açıklamasını, ardından da sorumlularla ilgili inceleme başlatıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Benzeri sorunların yaşanmaması için, Eğitim Sen uzaktan eğitimin her aşamasını, hem genel merkez hem de şubelerimiz olarak yakından izleyeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.