Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenlere Plaket Verildi

Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenlere Plaket Verildi
SİNEM KARAKAYA- Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü tören ve kutlama etkinlikleri kapsamında ‘Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenler’...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü tören ve kutlama etkinlikleri kapsamında ‘Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenler’ ile ilgili söyleşi ve plaket töreni düzenledi.

Muğla Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Muğla Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Osman Yılmaz, Dokuzçam İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Reis Songur ve Yerkesik Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Olgun Ciğer eğitimde yaratmış oldukları farkı anlatan söyleşi gerçekleştirdi.

24 Kasım Öğretmenleri Günü öncesinde ideal öğretmenlerle bir araya gelmek için söyleşiyi düzenlediklerini belirten Muğla Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre; “ 24 Kasım öğretmenleri günü öncesinde ideal öğretmenlerimiz için Türk toplumunun hayalinde olan öğretmenleri çıkarmak, birlikte olmak ve bir araya gelmek için bu etkinliği düzenledik. Muğla’da 14 Bin öğretmenimizle görev yapıyoruz. Bu kapsamda bu farkındalıklara 14 Bin kişi bir olup aile olduk. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizde bıraktığı ‘Öğretmenler, Gelecek Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır’ sözlerinden pay ederek göreve başladığımız ilk günden bırakacağımız son güne kadar bu hedeften şaşamadan bir duygu içerisindeyiz. Gayret ve heyecanımız bitmiyor. Ben öğretmenim, müdürüm deyip sandalyede oturarak ego tatmin etmemişler ve güzel işler ortaya çıkarmışlar. Evimize bir misafir geldiği zaman nasıl evimizi hazırlıyorsak okullarda da imkânları iyileştirmek için uğraşıyoruz. Okul Müdürü koşarsa öğretmenler daha da hızlanır. Muğla’da böyle güzel eğiticiler olması bizi gururlandırıyor. Daha bunun gibi niceleriniz var. Kurumum adına daha iyisini nasıl yapabilirim diyerek fark yaratmışlar. Bu sayının giderek artacağına inanıyorum. Öğretmenlerimize ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Mutluyuz ve gururluyuz.”

Konuşmanın ardından tüm öğretmenler adına Ayşe Nur Asıcı tarafından Muğla Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre’ye çiçek takdim edildi. Daha sonra Eğitimde Fark Yaratan Öğretmenler, Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Osman Yılmaz, Dokuzçam İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Reis Songur ve Yerkesik Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Olgun Ciğer’e Muğla Milli Eğitim İl Müdürü Pervin Töre tarafından plaket verildi.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.