Eğitimde İyi Örnekler Projesine Fethiye Damga Vurdu

Eğitimde İyi Örnekler Projesine Fethiye Damga Vurdu
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Muğla Eğitimde İyi Örnekler Projesi başvuru değerlendirme sonuçları belli oldu. Değerlendirme sonuçlarına göre Fethiye birçok alanda dereceye girerek büyük bir başarı...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Muğla Eğitimde İyi Örnekler Projesi başvuru değerlendirme sonuçları belli oldu. Değerlendirme sonuçlarına göre Fethiye birçok alanda dereceye girerek büyük bir başarı elde etti.

Konuyla ilgili olarak Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “İlimizde eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında, iyi örnek olarak kabul edilen çalışmaların ortaya çıkarılması, yaygınlaştırılması ve diğer okul/kurumlar tarafından model alınması amacıyla Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Muğla Eğitimde İyi Örnekler Projesi başvuru değerlendirme sonuçları belli oldu. İlçemiz birçok alanda dereceye girerek büyük bir başarı elde etti. Okullarımızı başarılarından dolayı tebrik eder, göstermiş oldukları gayret için teşekkür ederiz.”dedi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya dereceye giren okulları da derecelerinden dolayı tebrik ederek okulların isimlerini açıkladı.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya; “Dereceye giren okullarımız şöyle;

Birinci Olan Okullar; Okul Aile Birliği Uygulama Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Belediye Fen Lisesi; Okul Kurum Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Ölüdeniz Ortaokulu; Sınıf Örneği Uygulama Alanı İle Bozyer Şehit Galip Met İlkokulu; Eğitimde Teknolojiyi Kullanma Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Olimpiyat Çalışması Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Ortaokulu birinci oldu.

İkinci Olan Okullar; Dezavantajlı Öğrenci Ve Kesimlere Yönelik Uygulama Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu; Anasınıfı Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Gazi Anaokulu; Müzik Uygulaması Örneği Uygulama Alanı İle Fethiye Ölüdeniz Ortaokulu; Okul Kurum Örneği Uygulama Alanı İle De Bozyer Şehit Galip Met İlkokulu ikinciliği elde etti.

Üçüncü Olan Okullar; Dezavantajlı Öğrenci ve Kesimlere Yönelik Uygulama Örneği uygulama alanı ile Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Türk Diline Katkı Sağlayan Okul Örneği uygulama alanı ile de MELSA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Okulum Birinci Projesi kapsamında “En İyi Okul Kantini”, ”En İyi Beslenme Alanı-Yemekhane”, ve ”En Güzel Okul Bahçesi” alanlarından başvuruda bulunarak saha ziyaretine kalan okullarımız var.

En Güzel Okul Bahçesi uygulama alanı ile Fethiye Ölüdeniz Ortaokulu, MELSA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu ve Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokulu saha ziyaretine kalan okullarımızdır.

Okullarımızı başarılarından dolayı tebrik eder, göstermiş oldukları gayret için teşekkür ederiz.”dedi.

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.