Elektrik direğinden çıkan yangın korkuttu

Elektrik direğinden çıkan yangın korkuttu
Muğla’nın Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesi Mehmet Özbay Caddesi’nde bulunan elektrik direğinin tellerinden çıkan yangın korkuttu. Elektrik direğinin...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesi Mehmet Özbay Caddesi’nde bulunan elektrik direğinin tellerinden çıkan yangın korkuttu. Elektrik direğinin tellerinin kopması sonucu çıkan kıvılcım, ot yangınına sebep oldu. Çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Sinem Karakaya- Aykut Kurt

Menteşe’nin Muslihittin Mahallesi Mehmet Özbay Caddesi (Sosyo-Kültürel alan yakınları)’nde bulunan elektrik direğinin, tellerinin birbirine değmesi sonucu çıkan kıvılcım ot yangınına sebep oldu. Çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Elektrik direğinden çıkan yangın korkuttu

Çevre sakinlerinin dumanı görmesi üzerine, yangın bölgesine Büyükşehir itfaiye ekipleri sevk edildi. Otluk alana sıçrayan yangın, kısa sürede büyümeden söndürüldü.

“BİRÇOK DİLEKÇE VERDİM AMA KİMSE DİREKLE İLGİLENMİYOR”

Yangın alanındaki arsa sahibi Birol Akça (60), elektrik diğerinin düzgün yapılmadığını söyleyerek, “Yangının nasıl çıktığını ben görmedim. Evimde oturuyordum. Baktım buzdolabı çalışmıyor, elektrikli aletler çalışmıyor. Sonra dışarıya baktım duman çıkıyor. Yangın olduğunu anlayınca hemen itfaiye ekiplerine haber verdim. Allahtan kısa sürede söndürüldü. Bu elektrik direğinde çok kopma oluyor. Birçok dilekçe verdim gerekli yerlere ama hiç kimse ilgilenmiyor. Bu direklerin düzgün durması için bile dilekçe verdim ama yapmıyorlar, ilgilenmiyorlar. Çok mağdur oluyoruz” şeklinde konuştu.

Elektrik direğinden çıkan yangın korkuttu

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.