Elektrik kablolarını çalan şüpheli yakalandı

Elektrik kablolarını çalan şüpheli yakalandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde elektrik kablolarını çalan şüpheli yakalandı.Muğla’nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü  Mahallesinde ikamet eden H.Ö. ve S.E.B. isimli şahıslar evlerinin bahçe kısmından elektrik kablolarının...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde elektrik kablolarını çalan şüpheli yakalandı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü  Mahallesinde ikamet eden H.Ö. ve S.E.B. isimli şahıslar evlerinin bahçe kısmından elektrik kablolarının çalındığını beyan ederek Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat etti.

İki evin bahçesinden gerçekleştirilen hırsızlık olayını aydınlatmak maksadıyla Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığına ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışma sonucu, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın, hakkında 14 ayrı suç kaydı bulunan ve cezaevinden çıktıktan sonra metruk binalarda ve sokakta yaşayan İ.B. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

İ.B.  kesmiş olduğu kabloları yaktıktan sonra hurda bakır hale getirip satmaya götürürken Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yakalandı.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.