Elektrik Kesintisi Duyurusu

Elektrik Kesintisi Duyurusu
Muğla’nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi’nde arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle 06 Ekim Pazar günü saat 09.00 ile 12.00 arasında 3 saat...

Muğla’nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi’nde arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle 06 Ekim Pazar günü saat 09.00 ile 12.00 arasında 3 saat elektrik kesintisi yaşanacak.  Saatli Kule Cad. bir kısmı, Kabaklı Sok., Sucular Sok., Havana Sok. bir kısmı, Yağcılar İşhanı tamamı çevresi enerji kesintisinden etkilenecek.

Menteşe’nin Ula İlçesi Kıyra Mahallesi’nde arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle 07 Ekim Pazartesi günü saat 09.00 ile 13.00 arası 3 saat elektrik kesintisi yaşanacak. Kıyra Oyru Mahallesi tamamı, Alfa Olivi-Özgün İnş.-Kıyra Su ÖTM müşterileri enerji kesintisinden etkilenecektir.

Orhaniye Mahallesi’nde ise arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle 08 Ekim Salı günü saat 09.00 ile 13.00 arası 4 saat elektrik kesintisi yaşanacak. Orhaniye Mah. Bağlarbaşı Mevkii tamamı ve çevresi enerji kesintisinden etkilenecek.

Öte yandan Çiftlik, Çırpı, Çaybükü ve Paşapınarı Mahallelerinde arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle 09 Ekim Çarşamba günü saat 09.00 ile 13.00 arası 3 saat elektrik kesintisi yaşanacak. Paşapınarı Mahallesi bir kısmı, Çiftlik, Çırpı, Çaybükü Mahalleleri tamamı ÖTM müşterileri enerji kesintisinden etkilenecektir.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.