ELLERİYLE TOPRAĞA VERDİ

ELLERİYLE TOPRAĞA VERDİ
Muğla’nın Fethiye ilçesinde 7 aylık hamile olan 23 yaşında ki Şadiye Tuğba Gaznevi beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirmişti. Sezeryanla...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 7 aylık hamile olan 23 yaşında ki Şadiye Tuğba Gaznevi beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirmişti. Sezeryanla annenin karnından alınan belek ise 30 dakika yaşadı. Dün Fethiye’de anne ve bebeği aynı mezarda toprağa defnedildi. İlçede gözyaşları adeta sel olup aktı.

Beton mikserinin altında kalmıştı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde önceki gün meydana gelen kazada Mehmet Görçüm yönetimindeki 48 JB 776 plakalı beton mikseri, Mustafa Kemal Bulvarı Lokman Hekim Kavşağı'na dönüş yaptığı sırada aynı yönde seyreden Engin Gaznevi'nin kullandığı 48 JB 163 plakalı motosiklete çarpmış, devrilen motosikletin arkasında bulunan sürücünün eşi Şadiye Tuğba Gaznevi (23), ağır yaralanmıştı.

Tabutlar üst üste konuldu

7 aylık hamile olan 2 çocuk annesi Gaznevi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Annenin ölümünün ardından sezaryenle dünyaya getirilen bebeği ise hayata yarım saat tutunabildi. Şadiye Tuğba Gaznevi ile bebeğinin cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından alınarak Fethiye Kargı Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Anne ve bebeğinin cenazeleri Kargı Mezarlığı'na getirildi. Küçük bir tabut içinde getirilen bebeğin cenazesi, annesinin tabutu üzerine konuldu. Anne ve bebeği için iki ayrı cenaze namazı kılındı.

Elleriyle toprağa verdi

Eşini ve 7 aylık bebeğini kaybeden baba Engin Gaznevi cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi. 7 aylık bebeğini mezara kadar kucağında taşıyan baba bebeğini son kez öperek kendi elleriyle mezara koydu. Anne ve bebeği aynı mezarda toprağa verildi. Öte yandan iki kişinin ölümüne sebep olan beton miksersi sürücüsü Mehmet görçüm çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 539 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.