EMEK BENİM KADIN DERNEĞİ’NDEN YILBAŞI PAZARI

EMEK BENİM KADIN DERNEĞİ’NDEN YILBAŞI PAZARI
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Emek Benim Kadın Derneği tarafından yılbaşı pazarı kuruldu.Muğla’nın Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı’nda Emek Benim Kadın Derneği organizasyonu, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Emek Benim Kadın Derneği tarafından yılbaşı pazarı kuruldu.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı’nda Emek Benim Kadın Derneği organizasyonu, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi destekleriyle yılbaşı pazarı kuruldu. Menteşe’de Cuma gününe kadar kurulu olacak olan yılbaşı pazarına yoğun ilgi gösterildi.

“EMEĞİN PAZARLIĞI OLMAZ”

Emek Benim Kadın Derneği Başkanı Nahide Uçar, “Büyükşehir belediyesi ve Menteşe Belediyesi destekleri ile yılbaşı pazarımızı açtık. Organizasyon bize ait. Kadınlar evde oturmasınlar, getirip Pazar alanında satışa sunsunlar ve ev bütçelerine katkıda bulunsunlar diye bu pazarı kurduk. Zaten yıllarda beri böyle bir pazar talebimizdi. Talep çok fakat yerimiz kısıtlı olduğu için bu kadar insan olabildik. İnşallah 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde daha büyük bir Pazar kurabiliriz ve herkes tezgahlarında yer alabilir. Biliyorsunuz emek çok değerli. Emeğin hiçbir pazarlığı olmaz. Evde kadınlar özveri ile çalışıp, üretiyorlar. Muğla’nın gerçekten böyle bir pazara ihtiyacı vardı. Biz bu pazarların her ay periyodik olarak kurulmasını istiyoruz. Bize bir Pazar alanı göstersinler ve ayda belirli günlerde satışımızı yapmak istiyoruz. Kendi üreten her kadın arkadaşımızı buraya katılmaya davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.