Emek Caddesi Çağdaş Bir Görünüme Kavuştu

Emek Caddesi Çağdaş Bir Görünüme Kavuştu
Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından yapılanEmirbeyazıt Mahallesi Emek Caddesindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.Yapılan...

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından yapılanEmirbeyazıt Mahallesi Emek Caddesindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmalar ile Emek Caddesinin artık daha estetik bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Gümüş, “Sosyal yaşam alanlarımız olan caddelerimizin, parklarımızın estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu anlamda, Emek caddesinde yapılan cadde düzenleme çalışmalarımızın yanında, yenilenen kaldırımlara ışıklı saksılar yerleştirdik.  Ayrıca caddede yerden aydınlatmalı sistem ve araçlar için kırmızı renkte ışıklı şerit ayırma butonu bulunuyor. Orta refüjlere yerleştirdiğimiz belediyemizin ışıklandırma direkleri de sokağı aydınlatıyor.Caddemiz, daha çağdaş, daha modern ve güvenli bir halde halkımızın kullanımına sunduk. Sosyal yaşam alanlarımız olan caddelerimizin, parklarımızın estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.