Emektar saha çöplüğe döndü

Emektar saha çöplüğe döndü
Bodrum Gündoğan’da uzun yıllar spora hizmet etmiş Gündoğan Futbol sahasının şimdiki durumu içler acısı. Emektar saha, atılan molozlar yüzünden çöplüğe döndü.Bodrum’da bir dönem amatör futbol karşılaşmalarına ev...

Bodrum Gündoğan’da uzun yıllar spora hizmet etmiş Gündoğan Futbol sahasının şimdiki durumu içler acısı. Emektar saha, atılan molozlar yüzünden çöplüğe döndü.

Bodrum’da bir dönem amatör futbol karşılaşmalarına ev sahipliği yapmış, binlerce gencin spor yapmasını sağlamış Gündoğan futbol sahası kaderine terk edildi. Saha, atılan moloz yığınlarından dolayı çöplüğe döndü. Bir süredir atıl durumda bulunan sahaya atılan molozlar, Gündoğanlıları isyan ettirdi.

Bodrum Belediyesi’ne konuyla ilgili bugüne kadar çok sayıda şikayet gittiğini belirten vatandaşlar, belediyenin bu şikayetleri görmezden geldiğini, hatta sahanın moloz cehennemi haline gelmesine göz yumduğunu söyledi.

GENÇLERİN SPOR SAHASI ELLERİNDEN ALINDI

Bugüne kadar binlerce kişinin bu sahada spor yaptığını belirten vatandaşlar, bu görüntünün kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Gündoğan’ın hemen girişinde yer alan sahanın bu görüntüsüyle Gündoğan ve Bodrum’un imajına da hiç yakışmadığını belirten Gündoğanlılar; “Bodrum Belediyesi’ne bugüne kadar çok sayıda şikayet gitti. Belediye hiç oralı olmadı. Hatta bu rezilliğe göz yumdu. Bizler futbol sahamızı geri istiyoruz. Bodrum Belediyesi’nin ve yetkililerin konuya el atmasını ve Gündoğan sahasının tekrar spor yapılabilecek hale gelmesini istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 506 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.