Emlakçılara Özel İnternet Reklamcılığı Semineri

Emlakçılara Özel İnternet Reklamcılığı Semineri
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda emlakçılara yönelik olarak internet reklamcılığı semineri düzenlendi.Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Fethiye Emlakçılar Derneği üyesi emlakçılar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bir...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda emlakçılara yönelik olarak internet reklamcılığı semineri düzenlendi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Fethiye Emlakçılar Derneği üyesi emlakçılar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi. FTSO Likya Salonunda yapılan seminerde 45 dakika boyunca İngiliz dijital pazarlama alanında uzman konuşmacı, Iceberg Digital firmasının sahibi Mark Burgess tarafından, internet reklamlarının firmaların satışlarına etkisi anlatıldı. Mark Burgess’a çeviri konusunda Fethiye’nin Fahri İngiliz Konsolosu Mustafa

Şıkman eşlik etti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, diğer sektörlere olduğu gibi emlak sektörüne de yönelik odamız çalışmalarının devam edeceğini kaydederek, seminerin düzenlenmesinde destekleri bulunan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz’a teşekkür etti.

Burgess, konuşmasında yeni iletişim araçlarının kişilerin, müşterilerin ikna olmasındaki etkisine değindi. Müşterilere, aktif alıcı olarak piyasaya temas etmeden önce ulaşılması gerektiğini vurgulayan Mark Burgess, Google reklamlarının kişilerin alım tercihlerinde etkili olduğunu kaydetti. Geçmişte telefondan satış yapan 5 çalışanları olduğunu belirten Burgess, bu sayede her ay 4-5 müşteri kazandıklarını, bugün ise sadece internet reklamları ile ayda ortalama 15 müşteri kazandıklarını, fiyatta anlaşma konusunda ise daha az sorunla karşılaştıklarını söyledi.

Seminerin sonunda FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ile birlikte Mark Burgess’a teşekkür plaketi verdi.

Bu haber toplam 477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.