Emniyet Dolandırıcılara Savaş Açtı

Emniyet Dolandırıcılara Savaş Açtı
Vatandaşları özel olarak hazırlattıkları el broşürleri ile bilgilendirmeye devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler adeta dolandırıcılara...

Vatandaşları özel olarak hazırlattıkları el broşürleri ile bilgilendirmeye devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler adeta dolandırıcılara savaş açtılar.

Muğla  Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler vatandaşları suç ve suçlularla mücadele konusunda bilgilendirmeye devam ediyorlar. Suç ve suçlularla  mücadele konusunda son derece kararlı olduklarını da gözler önüne seren Muğla Polisi vatandaşların da haklı takdirini kazanıyorlar.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşlarla yüz yüze görüşerek kendilerini suç ve suçlularla mücadele amacıyla bilgilendirmeye devam ediyorlar. Yüz yüze yapılan görüşmelerde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğü katkılarıyla özel olarak hazırlatılan  çeşitli  el broşürlerini de vatandaşlara takdim eden polislerin mücadelede son derece kararlı oldukları da gözden kaçmıyor. Polisler özellikle de dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları yoğun birşekilde bilgilendiriyorlar.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.