EMNİYET EKİPLERİNDEN MASKE DAĞITIMI

EMNİYET EKİPLERİNDEN MASKE DAĞITIMI
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Menteşe’nin farklı noktalarında stant kurularak vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.Muğla’nın Menteşe ilçesinde,  İl Emniyet Müdürlüğü...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Menteşe’nin farklı noktalarında stant kurularak vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde,  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Bizim İçin Değerlisiniz çalışması kapsamında Sınırsızlık Meydanı, Perşembe Pazarı ve Rüya Park Alışveriş Merkezinde kurulan stantlarda vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Emniyet Teşkilatı olarak temel görevimizin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olduğu, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren durumların yalnızca asayiş olayları neticesinde gerçekleşmediği, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde maske, mesafe, temizlik ve aşı kurallarına uyulmadığı takdirde vatandaşlarımızın can güvenliğinin yine risk altında bulunacağı ifade edilerek kamuya açık alanlarda mutlaka maskeli olarak bulunulması ve sosyal mesafenin korunarak temizlik kurallarına da azami özen gösterilmesi gerektiği vatandaşlara bir kez daha hatırlatılmıştır. Düzenlenen bu tür çalışmalarla Emniyet Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini belirten vatandaşlar ‘Bizim İçin Değerlisiniz’ çalışması kapsamında halkın sağlığının da can güvenliğini koruma hizmetinin bir parçası olarak görülmesinden duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir.”

ŞÜPHELİ DURUMLARI 112 İHBAR HATTINA BİLDİRİN

Öte yandan yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların iletişim yoluyla dolandırıcılık başta olmak üzere suçlardan korunma konusunda bilgilendirme çalışması da yapan emniyet ekipleri, vatandaşları kendilerini arayarak çeşitli bahane ve gerekçelerle para, altın vb. isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 ihbar hattına bildirmeleri konusunda uyarılar yapıldı.

Bu haber toplam 254 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.