Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya ‘Yanınızdayız’ Ziyaretleri

Emniyet Müdürü Çetinkaya’ya ‘Yanınızdayız’ Ziyaretleri
İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta meydana gelen hain terör saldırısı sonrası Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı İl Milli Eğitim Müdürü...

İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta meydana gelen hain terör saldırısı sonrası Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müdür Yardımcıları, okul müdürleri ve öğrenciler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Uluslar arası Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi ve Gençlik Merkezi bünyesindeki öğrenciler destek ziyaretinde bulundu.

Bu ülke için, bayrak için, millet için geçmişte olduğu gibi bu gün de şehitler verildiğini belirten Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, “Hainler hainliklerini devam ettirdiği müddetçe, hainler hainliklerinden bir adım geri adım atmadan, bizler de sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyız. Devletimiz güçlüdür ve tüm kurumları ile ayaktadır. Allah’ın izniyle bunlarla başa çıkabilecek gücümüz de var, irademiz de var, inancımız da var. Yeter ki sizler yanımızda olun ve desteklerinizi esirgemeyin. Acımızı paylaştığınız için, yanımızda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise bir gün önce ilçelerdeki İlçe Milli Eğitim müdürlükleri ve öğrencilerin İlçe Emniyet müdürlüklerini ziyaret ettiğini belirtti. Ekinci, “Biz Türk milleti olarak bir bütünüz. Asla yıkılmayacağız, asla dağılmayacağız ve bu vatanın hiçbir parçasını asla teslim etmeme iradesindeyiz. Vatan toprağımızın Misak-ı Milli sınırlarının her bir karışı bizim için çok değerlidir. Her bir santimetresi için her türlü bedeli ödemeye hazırız. Bizler de askerimiz gibi, polisimiz gibi bu ülke için canımızı vermeye hazırız. Türk Milli Eğitimi de Türk polisi ve Türk ordusu gibi bu Türk milletinin büyük ordusunun bir parçasıdır. Bizler sizlerin her zaman yanında ve destekçiniziz. Sıra bizlere geldiğinde de hiçbir zaman bu vatan toprağının savunması adına canımızı ortaya koymaktan hiçbir zaman tereddüt göstermeyeceğiz. Bu tür alçakça saldırılan bizi asla ve kata bu vatanı korutman ve kollamaktan caydıramayacaktır. Bugün burada gördüğünüz yen bir nesil var. Şehitlerimizin yerini almak için hazır yetişiyorlar. Bu vesile ile Emniyet teşkilatımızın ve Türk milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ardından Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Uluslar arası Gençlik Merkezi öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Uluslar arası Gençlik merkezi Müdürü Zülfikar Türedi de hazır bulundu. Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, destek ve ziyaretleri için teşekkür ederken, “Ülkemiz terörle mücadele sürecinden geçiyor. İstanbul’da menfur bir saldırı neticesinde polis teşkilatı mensuplarından ve vatandaşlarımızdan şehitlerimiz oldu. Bu acı bütün ulusça yaşadığımız ortak bir acı. Bu ülke, bu aziz bayrağımız kolaylıkla kazanılmadı. Bunu muhafaza etmesi ve koruması da çok kolay değil. Milletçe hepimiz birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olursak ancak bu terör belası ile başa çıkabiliriz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz 10 Aralık’ta görevleri sadece sağlıklı bir ortamda spor yapılmasını sağlamak amacıyla görevleri başında olan polislerimiz ve maç çıkışında evlerine dönen vatandaşlarımızı hain terör saldırısında şehit verildiğini söyledi. Öçalmaz, “Bugün de Emniyet Müdürümüze destek olmak ve yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla ziyarete geldik. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Terör belasının kökü kazılana kadar asker ve polisimizin mücadelesi ile bu terör örgütlerinin sonunun geleceğine inancımız tamdır” dedi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.