EMNİYET MÜDÜRÜ ÖLÜ BULUNDU

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖLÜ BULUNDU
Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde Şahintepesi mevkiinde vatandaşlar orman alan içerisinde bir erkek cesedi buldu. Cesedi bulan vatandaşlar...

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde Şahintepesi mevkiinde vatandaşlar orman alan içerisinde bir erkek cesedi buldu. Cesedi bulan vatandaşlar hemen 155’i arayarak polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri başından vurulmuş şekilde ölen kişinin Emekli Emniyet Müdürü Vedat Merdan olduğunu gördü. Polis ekipleri olay yerini şerit içerisine aldı. Emekli Emniyet Müdürü Vedat Merdan’ın cesedinin bir metre ilerisinde bir tabanca bulundu. Merdan’ın cesedi olay yeri inceleme ekibi ve savcının yaptığı incelemenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eşini polis arıyor

Başından vurulmuş şekilde bulunan Emekli Emniyet Müdürü Vedat Meran’ın bir süre önce şiddetli geçimsizlik yüzünden Rus eşi Galina Bashmakova’dan boşandığı öğrenildi. Polis ekipleri Galina Bashmakova’ya ulaşmaya çalıştı. Ancak Galina Bashmakova’dan haber alınamadı. Polis ekipleri her yerde Galina Bashmakova’yı arayor. Öte yandan polis ekipleri ilçedeki güvenlik ve iş yeri kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.