Emniyet Müdüründen Milli Eğitime Müdürlüğüne Teşekkür

Emniyet Müdüründen Milli Eğitime Müdürlüğüne Teşekkür
Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa...

Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa Muğla İlinde 6000 İlköğretim öğrencisi ve öğretmeni için sahnelenen  ''Farkındayım Aldanmam '' isimli tiyatro oyunun sahnelenmesinde vermiş oldukları desteklerden dolayı Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre 'nin şahsında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin personellerine teşekkür etti.

Bilindiği gibi Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa ''Farkındayım Aldanmam '' isimli tiyatro oyunu Muğla İline davet edilerek 6000 İlköğretim öğrencisi ve öğretmeni için sahnelenmişti. tiyatro oyunu Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Doktor Mustafa Çalışkan'ın katkılarıyla Muğla İli Menteşe, Bodrum, Fethiye, Milas İlçelerinde sahnelendi. 5 farklı günde 10 seans olarak sahnelenen tiyatro oyununun oyuncularının tamamını İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri oluşturdu.

Söz ve müziğinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Şahan'a ait olduğu tiyatro oyununun Muğla İli ve İlçelerindeki gösterimi öncesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz öğrencilere kişisel güvenlikleri ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Muğla İli ve İlçelerinde sahnelenen tiyatro oyununa beklenilenden fazla ilgi geldiğini dile getirerek,  Muğla İl  Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre 'nin şahsında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin personellerine etti. Emniyet Müdürü Çetinkaya 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da çocuklar başta olmak üzere vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması dolayısıyla da Muğla İlinin en güvenli iller arasındaki sıralamasının en üst sıralara çekilmesi amacıyla benzer etkinliklerin planlanarak gerçekleştirileceğinin bilgisini verdi.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.