Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir araya Geldi

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir araya Geldi
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı ve polis etkinlikleri kapsamında Muğla Valisi Esengül Civelek, Emniyet Teşkilatı, şehit aileleri ve gaziler ile kuruluş yemeğinde bir araya geldi.Özel...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı ve polis etkinlikleri kapsamında Muğla Valisi Esengül Civelek, Emniyet Teşkilatı, şehit aileleri ve gaziler ile kuruluş yemeğinde bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen etkinliğe Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Şehit aileleri ve gaziler katıldı. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılını kutlayan Vali Esengül Civelek ; “Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı ve Polis Haftası kapsamında bizleri buluşturan çok değerli il emniyet müdürüne teşekkür ediyorum. Siz değerli şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte olmak bizim için onurdur, gururdur iyi ki varsınız. Kurulduğu günden bu güne kadar şanlı şerefli bir maziye sahip yüksek görev anlayışıyla özveriyle fedakarlıkla mesai saati gözetmeksizin ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak, suçu işlenmesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi görevleri başarıyla yerine getiren emniyet teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.  Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve devletimiz için canlarını seve seve feda eden başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizle birlikte emniyet teşkilatı mensuplarımızdan görevi başında şahadet mertebesine erişen mensuplarımızı rahmetle, saygıyla, minnetle anıyorum ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle emniyet teşkilatı gazilerimize, emeklerimize, görevi başında olan tüm çalışma arkadaşlarımıza gerçekleştirdikleri değerli çalışmalar için teşekkür ediyorum aileleri ile birlikte sağlıklı huzur dolu bir yaşam diliyorum. Bugün geldiğimiz noktada eğitimli, nitelikli insan kaynağı ile yüksek teknolojik imkânlarla hizmet veren emniyet teşkilatıyla gurur duyuyoruz. “ Dedi.

Programda konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya; “   Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile bir takım etkinlikler gerçekleştiriyoruz.  Bu etkinliklerimizin bizce en anlamlı, en değerli olanı şehit ailelerimizle bir araya gelmemiz. Mutluluğumuzu, gururumuzu sizlerle paylaşıyoruz ve inanıyoruz ki sizlerle yapılan her şey daha anlamlı daha değerli sizler için her ne yapılırsa yapılsın azdır, eksiktir. Sizlerle birlikte olmaktan her zaman gurur duydum. Bu vesileyle sizlere hoş geldiniz diyorum ve bütün şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.