Emniyetten Eğitime Destek

Emniyetten Eğitime Destek
SİNEM KARAKAYA- Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, 2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminin...

SİNEM KARAKAYA- Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, 2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminin başlaması sebebiyle boyama kitapları, etiketler ve pastel boyaları ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturdu. Emniyetin eğitime vermiş olduğu destek öğretmenler ve veliler tarafından takdirle karşılandı.

Emniyetten Eğitime Destek

2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminin başlaması sebebiyle Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, ilçede bulunan okulların herbirini ziyaret ederek okul önlerinde ve çevrelerinde alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgiler verdi. Bu kapsamda Menteşe Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu’na ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Resmi Ekipler Amiri Komiser Yardımcısı İbrahim Vezir ve bölge ekibinde görevli polis memurları ilk olarak okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun iyi dilekleri idareci ve öğretmenlere iletilerek, Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu’nun önünde ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgiler verildi. Toplantının ardından anaokulu öğrencileri ziyaret edildi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, anaokulu öğrencilerine kişisel güvenlikleri ile ilgili olarak hayati öneme sahip bilgiler verirken, miniklerden özellikle tanımadığı kişilerle konuşmamalarını ve tanımadığı kişilerden çikolata, sakız, şekerleme ve benzeri yiyecekleri almamalarını istedi. Emniyet Müdürü Yılmaz, anaokulu öğrencilerine sadece anne, baba ve öğretmenleri izin verirlerse onların yanında hediye alabileceklerini özellikle tembih etti.

Polis ekiplerini dikkatlice dinleyen minik öğrencilere Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun hediye olarak gönderdiği etiket, boyama kitapları ve pastel boyaları polis ekipleri tarafından takdim edildi. Hediyelerini polis ekiplerininelinden alan minikler, ileride meslek olarak polislik mesleğini seçmek istediklerini söyledi.

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.