EMRAH DOĞU DELEGEME GÜVENİYORUM

EMRAH DOĞU DELEGEME GÜVENİYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday adayı Emrah doğu Muğla’da basın mensuplarıyla bir araya gelirken, bir dönem milletvekili olmak istediğini...

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday adayı Emrah doğu Muğla’da basın mensuplarıyla bir araya gelirken, bir dönem milletvekili olmak istediğini sonrasında ise bir daha aday olmayacağını söyledi.Çalışmalarına başladığı günden bu yana Muğla bölgesinde gidilmedik ilçe ve neredeyse çalınmadık kapı bırakmayan Milletvekili Aday Adayı Emrah Doğu, Muğla’da düzenlediği sabah kahvaltısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla sohbet eden Aday adayı Doğu, il genelindeki son durum hakkında katılımcıların görüş ve önerilerini aldı.

Sabah kahvaltısının ardından bir açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Aday adayı Emrah Doğu, katılan herkese teşekkür ederek, önündeki 21 Mart süreci için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. ,

28 yıldır CHP ailesi içinde siyasi mücadele verdiğini ifade eden Doğu; 28 yılda 3 dönem gençlik kolları Başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkanlıkları sığdırdığını kaydeden Doğu, şunları söyledi:

“görev sürelerimde Deniz Baykal tarafından Türkiye’nin en başarılı ilçe başkanları arasında gösterildi. Ekip arkadaşlarımla görevimizi başarıyla yerine getirdik. Tarihimizi bilerek siyaset yapıyoruz. CHP’nin misyonun Emrah Doğu’nun milletvekili seçilmesinden daha önemli olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürdük ve sürdürüyoruz. Bir dönem milletvekili olacağım. Daha sonra ikinci bir dönem aday dahi olmayacağım.

Seçilmem durumumda örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcı olmak istiyorum. Fethiye’de elde ettiğimiz başarıları Teşkilat başkanı olursam ülke geneline yansıtmak istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.