EMRE ÇAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

EMRE ÇAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda erişime açılmasının ardından okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenen...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda erişime açılmasının ardından okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenen etkinliklere katıldı.

BERİTAN YÜCEL

Muğla’da 8 Haziran tarihinde karnelerin çevrimiçi olarak öğrencilerin erişimine açılmasının ardından eğitim öğretim yılının sona ereceği 2 Temmuz Cuma gününe kadar okullarda yüz yüze eğitim sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel aktivitelerden oluşan program dahilinde devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Türdü 100. Yıl İlk ve ortaokulunda düzenlenen akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldı. Emre Çay, okullarda uygulanan program hakkında bilgi verdi.

2 Temmuz’da sona erecek olan eğitim öğretim yılının arefesinde öğretmenlerin okullarda yüz yüze eğitimde öğrencileriyle bir arada olduğunu ve öğrencilere sportif, sanatsal, duygusal ve kültürel etkinliklerin ağırlıklı olduğu bir program uygulandığını ifade eden İl Müdürü Emre Çay “ Başından sonuna kadar salgın koşulları altında geçirdiğimiz ve uzaktan eğitimin ağırlıklı olduğu 2020-2021 eğitim öğretim yılının bu son günlerinde okullarda öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda etkinlikler düzenliyoruz. Bu süreci sadece bir eğitim öğretim süreci olarak değil, aynı zamanda pandeminin en çok etkilediği, ‘oyun bahçelerinden, arkadaşlarından, öğretmeninden uzun süre ayrı kalan’ çocuklarımızın ruhunu iyileştirmek, onları daha öz güvenli hale getirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Okullarımızda öğretmenlerimiz bu noktada çok güzel ve anlamlı bir iş yapıyorlar.  Yapılan bu etkinlikleri Pandemi döneminin olumsuzluklarını tedavi ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için, onların mutluluğu için ve umutlarımız adına son derece önemli görüyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Eğitim öğretimin kesintiye uğramaması adına büyük bir özveri ile çalışan kıymetli  meslektaşlarıma, bizlere destek olan değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 5 Temmuz’dan itibaren okullarımızda başlayacak olan “telafide bende varım” Programına tüm öğrencilerimizi bekliyorum” dedi.

Program kapsamında Emre Çay, öğrenciler ile birlikte mangala ve top oynayarak sportif faaliyetlerde bulundu. Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve öğrenciler bahçe peyzaj etkinliğine katılarak çiçek dikti.

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.