Ender Acar ile sözleşme imzalandı

Ender Acar ile sözleşme imzalandı
TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, forvet oyuncusu Yeldar Yamaç'ı kodrosuna dahil ettikten sonra orta saha oyuncusu Ender Acar'ı da bünyesinde kattı.Sinem...

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, forvet oyuncusu Yeldar Yamaç'ı kodrosuna dahil ettikten sonra orta saha oyuncusu Ender Acar'ı da bünyesinde kattı.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, forvet oyuncusu Yeldar Yamaç'ı kodrosuna dahil ettikten sonra orta saha oyuncusu Ender Acar'ı da bünyesine dahil etti. Ligdeki kötü gidişatı değiştirmek için harekete geçen yeşil beyazlı takım, daha önce iki sezon Muğlaspor'da forma giyen Ender Acar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yapılan açıklamada, “Muğlaspor'umuz, daha önce iki sezon formamızı terleten deneyimli orta saha oyuncusu Ender Acar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerine yer verildi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve Genel Kaptan Evşin Karacan'ın da katıldığı imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Ender Acar, yeniden Muğlaspor'a döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 822 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.