Enes için ‘Moral Grubu’ kuruldu

Enes için ‘Moral Grubu’ kuruldu
Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatani görevini yaparak, terhis olduğu gün, serinlemek amacıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Enes Özgür Demir’in...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatani görevini yaparak, terhis olduğu gün, serinlemek amacıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Enes Özgür Demir’in tedavisi sürüyor. Sağlık durumu iyiye giden Demir’in ailesi, oğullarının hastaneden çıktığında mutlu olması için Whatsapp üzerinden Moral Grubu kurdu.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Ağustos 2020 Salı günü vatani görevini tamamlayarak, terhis olan Enes Özgür Demir(22) serinlemek amacıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Edinilen bilgiye göre Marmaris’te bir iskeleden denize balıklama atlayan Demir, denizin sığ olduğunu fark edemediği için boynu kırıldı. Çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan Enes Özgür Demir, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Enes’in ailesi Muğla’ya geldi.  Enes için Whatsapp grubu oluşturan aile, tanıdık tanımadık herkesten moral mesajı alarak, Enes için anı biriktirerek, oğullarının mutlu olmasını amaçlıyor.

“BABA BENİ ÖPER MİSİN?”

Tedavisi devam eden Enes Özgür Demir’in ailesi, oğullarının bilincinin yerinde olduğunu söylerken, Enes Özgür’ün kendisinin de yoğun bakım hemşiresi olarak görev yaptığını kaydetti.

Demir’in halası Emine Bayar, “Enes kendisinde askere gitmeden önce yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapıyordu. İnşallah oğlumuz sapasağlam yanımıza geri dönecek. Şu an bilinci açık. Durumu iyiye gidiyor. Bu sabah babasını görmek istemiş. Babası yanına girince “baba beni öper misin” diye sormuş. Biz yakın zamanda iyi olacağına inanıyoruz. Haberi alır almaz buraya geldik. Bir oda tuttuk. Odada annesi ve teyzesiyle kalıyoruz. Babası ve amcası sürekli hastanede Enes’in yanında” dedi.

“ENES İÇİN WHATSAPP GRUBU KURDUK”

Enes Özgür Demir için Whatsapp grubu kurduklarını belirten hala Emine Bayar, “Enes için bir tane Whatsapp grubu kurduk. Yeğenimi sevenlerle oradan bilgi alışverişi yapıyoruz. Enes hastaneden çıkınca izleyebilsin diye videolar çekiyoruz. Tanımadığımız çok sayıda kişiden iyi dilekler geldi. Birçok arkadaşından fotoğraf ve videolar geldi. Enes’in hiç görmediğimiz videolarını ve fotoğraflarını gördük. Yabancı insanlardan bile mesaj geliyor. Çıktığına moral olsun, mutlu olsun diye ona anı biriktiriyoruz. İnşallah en yakın zamana sağlığına kavuşur ve onun için oluşturulan bu gruptaki güzel dilekleri görür” dedi.

 

 

Bu haber toplam 3789 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.