Engelli bireylerden üniversiteye hediye

Engelli bireylerden üniversiteye hediye
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MSKÜ)  tedavi edilen ilk engelli bireyler, öğretim üyelerine teşekkür etmek amacıyla bağışta bulundu. Özel gereksinimli bireyler,  Diş Hekimliği Fakültesi’ne buzdolabı hediye etti.Muğla...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MSKÜ)  tedavi edilen ilk engelli bireyler, öğretim üyelerine teşekkür etmek amacıyla bağışta bulundu. Özel gereksinimli bireyler,  Diş Hekimliği Fakültesi’ne buzdolabı hediye etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Doktor Öğretim Üyeleri olan Fatma Yılmaz ve Özgül Cartı Dörterler tarafından tedavi edilen ilk engelli bireyler teşekkür etmek amacıyla Diş Hekimliği Fakültesi’ne buzdolabı bağışında bulundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekan Vekili olan Profesör Doktor Ayşegül Demirbaş mutluluğunu dile getirerek, “Fakültemizde biz normal hastalarımıza bakmakla birlikte engelli bireylerimize de tedavi hizmeti sunmak üzere hazırlıklarımızı tamamladık. İlk engelli çocuklarımızın tedavisini Muğla Menteşe Devlet Hastanesi iş birliği ile gerçekleştirdik. Ve çocuklarımız fakültemize bağışta bulunmak istediler. Bizim de malzeme odamızda buzdolabına ihtiyacımız vardı. Bizim ihtiyacımızı karşılayan, gayet güzel bir buzdolabını tedavisi tamamlanan ilk engelli hastalarımız fakültemize bağışta bulundu. Burada herkesin huzurunda kendilerine ve herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.