Engelli ve Aileleri Birliği Derneği merkezi açıldı

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği merkezi açıldı
Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENA BİR DER) merkezi Marmaris’te açıldı.Neval ÇolakEngelli ve Aileleri Birliği Derneği şube merkezi Marmaris’te...

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENA BİR DER) merkezi Marmaris’te açıldı.

Neval Çolak

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği şube merkezi Marmaris’te açıldı. Açılışta konuşma yapan Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Genel Başkanı Tulgay Hasar, “Engelleri engel değil güzel günleri Marmaris’e kazandırmak gibi güzel bir göreve talip olduk. Derneğimiz, engellilere ve ailelerinin sesi olacaktır” dedi.

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği merkezi açıldı

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği merkezinin açılışına Marmaris Belediye Başkan Vekili Ümmühan Kabaçam, Marmaris Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Köksal ve Burak Demirtaş, Muğla İŞKUR İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Marmaris Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Niyazi Taşkıran, Akademisyen Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nin engellilerin ve ailelerinin sesi olacağına vurgu yapan Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Genel Başkanı Tulgay Hasar; “Artık engelleri engel değil engelsiz ve güzel günleri Marmaris’e kazandırmak gibi zor ve bir o kadar da güzel bir göreve talip olduk. Çıktığımız bu çetin yolda dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte engelli davamıza, engelli mücadelemiz için hep birlikte çalışacağız bize destek veren başta engelli dostu Marmaris Belediye Başkanı Sayın Mehmet Oktay Bey’e, ve ekibine, belediye başkan yardımcılarımıza,  Muğla İŞKUR İl Müdürü İlyas Sarıyerli Bey’e ve burada ismini sayamadığım, bizden katkılarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. Engelli ve Aileleri Birliği Derneğimiz Engelli ve Ailelerinin sesi olacaktır. Bizim dernek anlayışımızda hiçbir engelli birey ve engelli ailesi ötelenmeyecek, dışlanmayacaktır. Engellimiz nerede, biz ENA BİR DER olarak her zaman engelli ve ailelerimizin yanında olacağız. Sorun yaratan değil çözüm üreten bir engelli sivil toplum kuruluşu olarak, güzel projelere imza atacağız. ENA BİR DER olarak, Türkiye’nin en çok bilinen ve güvenilen sivil toplum kuruluşundan biri olmak, daha çok engelli vatandaşımıza ve engelli ailelerine hizmet etmek, ürettiği projelerle engelli bireylerin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmak birincil amacımızdır. Projelerimizle, yaptığımız etkinliklerle referans gösterilen öncü ve güçlü lider bir engelli sivil toplum kuruluşu olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, engelli ve ailelerimizin sesi olacağız. Engellimiz nerede biz orada, onların yanında yer alacağız. Hep birlikte el ele engelleri aşacağız” dedi.

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.