Engelsiz şehir turu

Engelsiz şehir turu
Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları; İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla’nın ilçelerinden Milas’ta gelerek renkli ve anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Milas Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş...

Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları; İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla’nın ilçelerinden Milas’ta gelerek renkli ve anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Milas Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’ndaki engelli öğrencilerle bir araya gelen sürücüler, okul bahçesinde toplandıktan sonra engelli öğrencileri refakatçileriyle birlikte araçlarına bindirerek “Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz” sloganıyla şehir turu attılar. Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da katılım gösterdiği renkli etkinlikte Hacı Muratlaraa binerek şehir turu atan engelli bireyler, unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Renkli şehir turunda, “Bir gün değil bir hafta değil 365 gün yanındayız!” mesajı veren sürücülerin şehir turu, vatandaşların da büyük ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Turkish Classic Car Murat 124 kurucusu İbrahim Çelik, “365 gün onların yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla bu etkinliği yaptık. Toplamda 30 tane Murat 124’dümüz var. Milas Off Road grubundan 20 tane off road aracımız var. Güney Ege Muğla tivingo grubundan sağ olsun arkadaşlarımız bizi desteklediler. Milas’a ait yine motosiklet kulüplerimiz desteklediler. Özel bireylerimizin güzel bir gün geçirmesi için arkadaşlarımızla toplandık. 124 araçlarımızla güzel kardeşlerimizi gezdirdik. Şehir turunun ardından da onlarla birlikte yemel yiyip, konsere katıldık.” dedi.

“HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ!”

Orta ağır zihinsel engelli öğrencilere eğitim verdiklerini ifade eden Milas Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Muhammet Mercan, “Geçen yıl ilk mezunlarımızı verdik. Burada bizim en büyük amacımız bizim bu kardeşlerimizin toplumda bir yer edinmelerini ve yaşam becerileri kazanmalarını sağlamak. Diğer bir hedefimiz de toplumda engellilere yönelik farkındalık yaratmak ve hepimiz bir engelli adayı olduğumuz için de bu tür etkinliklerle sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Etkinlikte emeği geçen sürücülerimize, personelimize, öğrencilerimize ve ailelerine, herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.