“Engelsiz yarınlara sürüyoruz ”

“Engelsiz yarınlara sürüyoruz ”
Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları, 18 Şubat Pazar günü engelli öğrencilerle birlikte “Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz” sloganıyla şehir turu atacaklar.Milas’ta faaliyet gösteren ve peyder pey yaptıkları...

Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları, 18 Şubat Pazar günü engelli öğrencilerle birlikte “Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz” sloganıyla şehir turu atacaklar.

Milas’ta faaliyet gösteren ve peyder pey yaptıkları sosyal etkinliklerle gündeme gelen Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları, 18 Şubat Pazar günü anlamlı bir projeye imza atmak için bir araya geliyor. Grup üyeleri, Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde 2013-2014 eğitim öğretim yılından bu yana zihinsel engelli öğrencilere eğitim veren Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’ndaki özel bireylerle çok renkli bir farkındalık etkinliğine imza atacaklar.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Turkish Classic Car Murat 124 kurucusu İbrahim Çelik ve Milas Off Road Grubu Başkanı Nevzat Geçgil, “Önümüzdeki pazar günü yani 18 Şubat’ta Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road olarak ilçemizde bulunan özel bireylere eğitim vermekte olan Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’na yönelik bir etkinlik düzenlemek istedik. Amacımız özel bireyler ile ilgili olarak her yıl 3 Aralık ve her yıl 10-16 Mayıs’ta Engelliler Haftası olarak bütün dünyada çeşitli etkinliklerle gündeme gelen özel bireylerin, sadece yılın bu tarihlerinde hatırlanmaları, bu tarihlerin sadece bir simge olarak kalmasına neden oldu. Toplumsal gelişmede bu bireylerin de söz haklarının olduğunun unutulmaması için kardeşlerimizin yalnız bir gün değil bir hafta değil 365 gün yanındayız. Bu kapsamda kulüp üyelerimiz ve grup arkadaşlarımızla görüşerek, “Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz ” sloganıyla özel bireylerimizin de hoşlarına gideceğini tahmin ettiğimiz bir program hazırladık. Bu konuyla ilgili olarak Milas Milli Eğitim Müdürümüz İsa Bal ve Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Muhammet Mercan ile de bu projemizi anlattık. Kendileri de bu proje ile ilgili olarak çok memnun olduklarını ve bu projede bizlere tam destek vereceklerini iletmelerinin ardından etkinliğimizi şekillendirdik.” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE ŞEHİR TURU ATACAKLAR

Etkinliğin 18 Şubat Pazar günü saat 11.00’de araçların konvoy halinde Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulun’a gelmesi ile başlayacağını belirten Çelik, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Daha sonra okuldaki arkadaşlarımızı kardeşlerimizi de her aracımıza bir kardeşimiz ile refakatçisini de alarak Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road gruplarına bağlı araçlarımız ile Milas’ın güzelliklerini onlara göstereceğiz. Şehir turunda Atapark’ta toplu fotoğraf çekimi yaptıktan sonra özel bireyler olan kardeşlerimizin güzel ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için Mylasa 48 Restaurant’ta müzik dinletisi ve eğlence yapılacak. Değerli sanatçımız Muammer Enginsu, Milas’ın sevilen zurna üstatlarından İbra him Çalgıcı ve Muğla’nın genç yeteneklerinden oluşan ALGOL Anadolu Rock Grubu özel eğitim bireylerimize eğlenmeleri için müzik dinletisi ve çeşitli etkinlikler yapacaklar. Bu güzel farkındalık etkinliğine özel bireylerimizin yalnız olmadıklarını hissettirebilmek amaçlı tüm halkımız davetlidir.”

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.