Eşen Çayı Üzeri Patara Köprüsü Yapımı projesi görüşüldü

Eşen Çayı Üzeri Patara Köprüsü Yapımı projesi görüşüldü
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’le birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Eşen Çayı Üzeri...

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’le birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Eşen Çayı Üzeri Patara Köprüsü Yapımı projesinin yatırım programına alınması için görüşmede bulunulduğu aktarıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yaptığı yazılı açıklamada, “Yaklaşık 10 milyon TL tutarındaki proje ile Patara’ya ve Kaş’a gelen turistlerin Seydikemer’e ulaşımları sağlanacak ve ilimiz turizmine önemli bir katkı sağlanacaktır. Aynı zamanda Bölgemizin tarım ürünlerinin de pazarlanması hızlanacaktır” dedi.

Yapılan ziyarette Muğla’ya yapılacak yatırımlar ve yatırım programına alınacak projeler için değerlendirmelerde bulunduğu dile getirildi. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Öncelikle Seydikemer İlçemizi Kaş İlçesi üzerinden Antalya’ya bağlayacak ‘Eşen Çayı Üzeri Patara Köprüsü Yapımı’ projesini ele aldık.  Projenin, Yatırım Programı’na alınması için Strateji Başkanımızla olumlu bir görüşme yaptık” dedi.

 “MUĞLA’MIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Strateji ve Bütçe Başkanımızdan Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na ayrılan ödeneğin artırılması ve öncelikle gönderilmesi hususunda destek istedik” dedi.

Milletvekili Gökcan, açıklamasını şöyle tamamladı:

“TBMM çalışmalarımızdan vakit bulduğumuz ölçüde Muğlamızda her daim sahada hemşerilerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte oluyoruz.  Ankara’da da belediyelerimizin, teşkilatlarımızın, muhtarlarımızın ve her bir hemşerimizin taleplerinin ve yatırımlarımızın takipçisi oluyoruz. Söz verdiğimiz gibi Muğlamıza ve sevgili hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bize inanın ve güvenin, hep birlikte aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur. Yatırımlarımız şimdiden Muğlamıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.