‘’Esinti’’ Fotoğraf Sergisi Kültür Evi’nde Açıldı

‘’Esinti’’ Fotoğraf Sergisi Kültür Evi’nde Açıldı
Denizlili (LAFOT) Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun hazırladığı ‘’Esinti’’ adlı Karma Fotoğraf Sergisi açılışı Marmaris Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.7 yıl önce Denizli’de kurulan...

Denizlili (LAFOT) Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun hazırladığı ‘’Esinti’’ adlı Karma Fotoğraf Sergisi açılışı Marmaris Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

7 yıl önce Denizli’de kurulan Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun (LAFOT) şehir dışında yaptığı ilk sergi olma özelliği taşıyan sergide, 26 fotoğrafçının 70 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi hakkında bilgi veren LAFOT kurucusu ve yöneticisi Zeki Akakça; ‘’Sergimizin açılışına katkıda bulunan Marmaris Belediyesi ve katılan 26 sanatçı arkadaşıma teşekkür ederim. Sergideki fotoğraflar Denizli Kültürü ve güzellikleri yanı sıra ülkemizin farklı yöreleri ve yurtdışından da örnekler içermektedir. Hem kültür, hem sanat hem de yaşamdan örnekleri burada izletmeyi amaçlıyoruz. Bekleriz ki bu başlangıç, geleceğe açılan bir kapı olur’’ dedi.

‘’Esinti’’ Karma fotoğraf sergisi 15 Kasım tarihine kadar Marmaris Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisinde siz sanatseverleri bekliyor.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.