ESNAF MİLLETVEKİLİNE DERT YANDI: "GEÇİNEMİYORUZ"

ESNAF MİLLETVEKİLİNE DERT YANDI: "GEÇİNEMİYORUZ"
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Muğla İl Yönetimi ile Menteşe İlçe Yönetimi, esnaf ziyaret etti. Milletvekili Ergun, pandemi döneminde esnafların yaşadığı zorlukları dinledi. Esnaf milletvekiline dert yanarak "geçinemiyoruz"...

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Muğla İl Yönetimi ile Menteşe İlçe Yönetimi, esnaf ziyaret etti. Milletvekili Ergun, pandemi döneminde esnafların yaşadığı zorlukları dinledi. Esnaf milletvekiline dert yanarak "geçinemiyoruz" dedi.

Beritan Yücel

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve parti üyeleri, pandemi döneminde ara verdikleri esnaf ziyaretlerine yeniden başladı.

Menteşe’nin Orhaniye Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Ergun ve beraberindeki heyete esnaf dert yandı. Pandemi döneminde ekonomik zorluk çektiklerini dile getiren esnaflar "Geçinemiyoruz" dedi.

“KİRAMIZI ZOR ÇIKARIYORUZ” 

Milletvekili Metin Ergun’a dert yanan bir çay ocağı işletmecisi, “Vekilim pandemi döneminde çok ekonomik zorluklar çektik. İnanın kiramızı zor çıkarıyoruz, geçinemiyoruz. Yine açıldık çok şükür diyoruz fakat esnafımızın hali bitik halde. Yeni bir kapanmayı hiçbir esnaf kaldıramaz. Esnafa sahip çıkılmasını, destek olunmasını istiyoruz” dedi.

“TOPLUMUN BEL KEMİĞİ ESNAFIMIZIN YAYINDAYIZ”

Notlar alarak, esnafın sıkıntılarını meclise sunduklarını söyleyen Milletvekili Ergun, “İlk gün 5 Haziran Çevre günü münasebetiyle Fethiye’den Bodrum’a bütün teşkilatlarımızla birlikte farkındalığı arttırabilmek için çevre temizliği yaptık. 7 Haziran’da Datça esnafımızı ziyaret ettik. Bugünde Muğla merkez esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız genel olarak ekonomiden ve durağanlıktan şikâyetçi. Kimisi kiraya bile çıkaramadığından yakındı. Biz kendime göre notlar alıp, Sayın Genel Başkanımızla birlikte aldığımız notları parlamentoda dile getiriyoruz. Meclis konuşmasında veya soru önergesi şeklinde dile getiriyoruz. Türkiye’nin ve toplumun bel kemiği olan esnafın nabzını tutmaya, dertlerine çare olmaya gayret sarf ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

"KOLTUK DEĞİL AYAKKABI ESKİTME DERDİNDEYIZ"

“Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz” diyen İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe,  İYİ parti olarak esnafı yalnız bırakmadıklarını ve sorunlarına çare bulmaya gayret ettiklerini söyledi. Akmeşe, “Geçen gün Datça’daki esnafımızın sorunlarını dinledik, bugün Menteşe’de bulunan esnafımızı. Genel Başkanımız karış karış Türkiye’yi, geziyor biz ise karış karış Muğla’yı. Derdimiz esnafımızın sorunlarını dinlemek, yanlarında olmak, çözüm üretmeye çalışmak. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimizin dediği gibi Türkiye’nin ve toplumun bel kemiği olan esnaflarımızdır. Biz de esnaflarımızın dertlerine çare olmaya gayret sarf ediyoruz. Biz koltuk eskitme değil, ayakkabı eskitme derdindeyiz" dedi.

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.