Esnaf Odası Başkanı Akarken: "Ekmeğimizle Oynamayın"

Esnaf Odası Başkanı Akarken:  "Ekmeğimizle Oynamayın"
Kurban Bayramı'nda yaşanan hareketlilik salgın sürecinde zor günler geçiren esnafın yüzünü güldürdü. Bayram tatilinde esnafa can geldiğini söyleyen Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken,...

Kurban Bayramı'nda yaşanan hareketlilik salgın sürecinde zor günler geçiren esnafın yüzünü güldürdü. Bayram tatilinde esnafa can geldiğini söyleyen Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, bayram sonrası yaşanan vaka artışlarına da dikkat çekti. Akarken, "Herkes aşı olsun, ekmeğimizle oynamasınlar" dedi.

Sinem Korkmaz

Covid-19 salgını nedeniyle kısıtlamalar ve uygulanan tedbirler nedeniyle çok zor günler geçiren esnafın yüzü Kurban Bayramı'nda yaşanan hareketlilikle güldü.  1 Temmuz’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile birlikte işlerinin açıldığını ve Kurban Bayramı arifesinde satışların daha da yoğunlaştığını belirten esnaf, bayramda dönemindeki satışlardan çok memnun olduklarını belirtti.

"ESNAFIMIZ ÜZERİNE DÜŞEN PAYI ALDI"

"Bayram tatilinde esnafın yüzüne can, kan geldi" diyen Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, "Pandemi döneminde esnafımız çok sıkıntılı günler yaşadı. Temmuz ayı itibari ile normalleşme adımları atıldı. Bayram tatili esnafımız için ticari anlamda çok olumlu geçti. Esnafımıza kan ve can geldi. Özellikle Muğla geneline dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerin getirdiği ekonomik canlılıktan esnafımız da üzerine düşen payı aldı. Esnafımız mücadeleye umut ve inançla devam ediyor" dedi.

BAŞKAN AKARKEN AŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Bayram sonrası yaşanan vaka artışlarına da dikkat çeken Başkan Akarken, "Tabi esnafımızı olumsuzluğa iten konular da var. Bayram sonrası vakalar yavaş yavaş yükselmeye başladı. Bu durum da esnafımızda tedirginleğe yol açıyor. Buradan herkese seslenmek istiyorum, 'lütfen aşınızı olun, ekmeğimizle oynamayın'. Esnafımız bir kapanmayı daha kaldıramaz"

Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.